Welkom op Molmento

Er is nog geen inhoud voor de voorpagina aangemaakt.

Bed & Breakfast in Mol

In Mol, het groene hart van de Antwerpse Kempen, besloten wij enkele jaren geleden onze droom waar te maken. Het resultaat: een eigentijdse bed en breakfast met vier comfortabele kamers en bijkomende faciliteiten in een duurzame nieuwbouwwoning.

Strak, modern en gezellig

Voor de inrichting kozen wij voor eenvoudige en strakke materialen. Anders dan de meeste B&B’s? Misschien wel, maar naar onze mening daarom zeker niet minder mooi of gezellig.

Wij willen onze gasten ontvangen zoals we zelf graag ontvangen worden. Spontaan en hartelijk, rechtuit en eerlijk. Hierbij gaan we uit van hedendaags comfort zonder overdadige luxe en besteden we waar mogelijk graag aandacht aan duurzaamheid.

Wat kan je van een verblijf in B&B Molmento verwachten behalve een comfortabele kamer? Veel rust, een uitgebreid ontbijt en een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in het Kempense landschap.

Toerisme en zakenverblijven

Onze bed en breakfast bevindt zich in Mol-Sluis. Deze locatie houdt zowat het midden tussen de internationaal gerichte bedrijvigheid van SCK en VITO en de gekende Molse Meren. Onze gastenkamers zijn dan ook zowel geschikt voor zakenverblijven als voor toeristen en genieters.

Kijk gerust even rond op deze site zodat je een beeld krijgt van wat je kan verwachten. Klik ook eens verder door voor een blik op de omgeving. We wensen je alvast veel plezier tijdens deze virtuele verkenning. Hopelijk tot gauw voor een ‘echte’ kennismaking!

Kristien en Peter