Algemene voorwaarden

beschikbaarheid kamers

De kamers zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16u. Uitchecken kan tot 11u op de dag van vertrek. Mits afspraak kan bagage vroeger gebracht of later ter plaatse gelaten worden.

betalingsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 25% van de totale verblijfskost gevraagd.

Wij beschikken niet over elektronische betalingsmogelijkheden. Als je liever niet cash wil betalen, kan je het volledige bedrag vooraf overschrijven op BE36 9730 9357 0981

annuleringen

Een annulering van een verblijf is voor niemand leuk. Niet voor onze gasten die zich op een weekendje weg of enkele dagen vakantie hadden verheugd maar ook niet voor ons. Wij hebben immers een kamer vrijgehouden die we vermoedelijk niet meer kunnen verhuren. Daarom zijn we in sommige gevallen genoodzaakt een annuleringsvergoeding aan te rekenen.

  • Aan een annulering tot vier weken voor het geplande verblijf, zijn geen annuleringskosten verbonden. Wij hopen in dat geval enkel dat je snel wel een keertje kunt komen logeren bij ons.
  • Bij een annulering tussen vier en twee weken voor het geplande verblijf, brengen we 25% van de totale verblijfskost in rekening.
  • Bij een annulering tussen twee weken en een week voor het geplande verblijf, brengen we 50% van de totale verblijfskost in rekening.
  • Bij een annulering minder dan een week voor het geplande verblijf, brengen we 75% van de totale verblijfskost in rekening.
  • Bij niet komen opdagen of bij het onderbreken van het verblijf, wordt de volledige verblijfskost in rekening gebracht.
     

huisdieren en roken

Huisdieren zijn in B&B Molmento niet toegelaten. Zowel de gemeenschappelijke ruimten als de kamers zijn rookvrij.