Blog van Molmento

Veilig verblijven in tijden van Corona

woensdag, 3 juni, 2020 - 18:14

Toegegeven, in zekere zin hebben we ook wel genoten van die onverwachte wending die de lockdown tot gevolg had. Even uit de ratrace stappen en wat meer me-time voor onszelf. Genieten was het maar tegelijk ervaarden we het gemis van onze gasten.

Nu kunnen we jullie gelukkig weer verwelkomen. Met dezelfde gastvrijheid die je van ons gewend bent en daarbovenop helemaal C-proof!

Hoe waarborgen wij een veilig verblijf?

Wij volgen de regels van de nationale veiligheidsraad en dus:

Aardbeien en dankbaarheid

zondag, 10 mei, 2020 - 18:15

Toegegeven, de eerste week van de ‘blijf in uw kot’ periode was een echte rollercoaster voor mij. In tegenstelling tot restaurants en cafés waren B&B’s nog niet verplicht gesloten. Maar natuurlijk regende het annuleringen, was de ontbijtruimte elke dag een beetje meer leeg en hoorde ik vaste zakelijke gasten bij de check-out zeggen ‘hou je gezond en tot… ja, tot wanneer?’. Ik voelde het tot in mijn botten dat het vreemde tijden zouden worden. En ik rouwde ook want goed zorgen voor gasten is mijn tweede natuur en die raakte ik elke dag een beetje meer kwijt.

NIEUW! ARRANGEMENTEN

maandag, 20 januari, 2020 - 15:29

Zin in net dat ietsje meer dan anders? Een weekendje fietsen door het mooie en rustige Kempense landschap? Kijk dan snel naar ons tweedaags fietsarrangement. Liever extra lang genieten? Dan hebben we speciaal voor jou ons MM-arrangement oftewel een midweek Molmento. Je blijft vier nachten maar betaalt er maar drie. Alle tijd om de omgeving te verkennen, de benen te strekken voor een wandeling langs de Molse Meren of gewoon zalig niets te doen en je te laten verwennen.

Pagina's