Blog van Molmento

promotie 5 jaar Molmento

maandag, 1 april, 2019 - 09:30

Op 1 april 2014 opende Molmento de deuren. Onze vijfde verjaardag willen we natuurlijk graag vieren en wel samen met jou! We hebben heel wat in petto, let vooral op het cijfertje 5. 

biologisch ontbijt

zondag, 31 december, 2017 - 12:01

Dankzij de komst van een nieuwe bio supermarkt in Mol, kunnen we vanaf nu onze gasten een quasi volledig biologisch ontbijt aanbieden. Uiteraard blijft de focus liggen op onze huisgemaakte producten die we dus nu met biologische ingrediënten en veel liefde klaarmaken. Nieuw in 2018 is de verdere uitbreiding van het ontbijt met nootjes, gedroogde vruchten en vers fruit. Welkom en smakelijk!

Onze wensen voor 2017

dinsdag, 27 december, 2016 - 22:13

Eigenlijk hou ik – Kristien - helemaal niet van de feestdagen. Het ongemakkelijke gevoel van het begin van die periode kondigt zich in mijn geval al tegen het eind van de zomer aan, ergens september of ten laatste oktober, afhankelijk van de Indian Summer of de eerste vroege najaarsstorm. Samen met het korter worden van de dagen, bekruipt me dan het gevoel van ‘ik wou dat het alweer lente was, kunnen we die winter en dat kerstgedoe echt niet skippen?’.