Blog van Molmento

NIEUW! ARRANGEMENTEN

maandag, 20 januari, 2020 - 15:29

Zin in net dat ietsje meer dan anders? Een weekendje fietsen door het mooie en rustige Kempense landschap? Kijk dan snel naar ons tweedaags fietsarrangement. Liever extra lang genieten? Dan hebben we speciaal voor jou ons MM-arrangement oftewel een midweek Molmento. Je blijft vier nachten maar betaalt er maar drie. Alle tijd om de omgeving te verkennen, de benen te strekken voor een wandeling langs de Molse Meren of gewoon zalig niets te doen en je te laten verwennen.

rust en stilte en nog zo van die dingen

dinsdag, 3 december, 2019 - 14:55

Zo ongeveer wekelijks horen we het wel eens van onze gasten. ‘Het is hier zo rustig’ of ‘It’s oh so quiet here, so different…’. Niet eens zo verrassend als je weet dat we in een klein dorp wonen, drie kilometer van het centrum en weg van de toch wat drukkere doorgangsroute voor het verkeer. Waarschijnlijk zijn alleen de jaarlijkse kermisdagen eind augustus een welgekomen uitzondering in het gemoedelijke en rustige leventje van de gemiddelde dorpsbewoner.

ontbijten in Molmento

donderdag, 10 oktober, 2019 - 15:51

Ontbijten zonder overnachting? Dat kan in Molmento! Heb je zin in een ochtendlijke tête à tête met je partner of hartsvriendin? Of wil je een groepsuitstap starten met een gezamenlijk ontbijt? Wij verwelkomen je graag. Een Molmento-ontbijt staat garant voor kwaliteit: vers, huisgemaakt en gezond. Wij serveren o.a. zelfgebakken brood, huisgemaakte confituurtjes en ontbijtgranen, streekproducten en vers fruit. Elk ontbijt start met een verrassende amuse en wordt afgesloten met een heerlijk dessertje. Alles wordt zoveel mogelijk bereid met biologische ingrediënten. 

Pagina's