Cadeaubon

De zoektocht naar een geschikt cadeau is soms niet gemakkelijk. We hebben en krijgen immers al zoveel of je kent de ontvangers net niet goed genoeg om in te schatten waarmee je hen een plezier kan doen. Maar (bijna) iedereen kan je gelukkig maken met een verrassing om enkele dagen rustig te genieten in een aangename omgeving. Een leuk en origineel cadeau voor jong en oud, levensgenieters en actievelingen. Bovendien kan alles naar wens ingevuld worden, zowel voor de gever wat het te besteden bedrag betreft als voor de ontvanger wat de invulling van het verblijf betreft.

Uiteraard is het mogelijk de cadeaubon in te vullen met een absoluut bedrag in geld, vrij te besteden door de ontvanger. Maar we helpen je graag een gepast verblijf op maat samen te stellen. Eén of meerdere overnachtingen, een extra attentie bij aankomst, een fiets- of wandelkaart inbegrepen, voor een speciale gelegenheid misschien een flesje wijn, cava of champagne op de kamer? Vertel ons je wensen en wij maken er graag een mooi geheel van. We sturen hem graag op naar je thuisadres.

Voor de bestelling van een cadeaubon neem je best contact op via de contactgegevens die je vindt op contact en reservaties.