Faciliteiten

 

Naast een ruime en comfortabele kamer bieden wij onze gasten enkele extra faciliteiten aan. 

gemeenschappelijke ruimte

In onze gemeenschappelijke ruimte serveren wij dagelijks het ontbijt. Maar ook na het ontbijt ben je er van harte welkom. Zak gezellig onderuit in één van de zitjes in het salon met een krant of tijdschrift. Serveer jezelf een koffietje, frisdrank of biertje uit de ijskast en grasduin door de toeristische folders. Bij mooi weer stap je rechtstreeks vanuit deze ruimte op het terras waar je de hele namiddag en avond kan genieten van de deugddoende zonnestralen.

wandel- en fietsroutes

De Kempen, het wandel- en fietsparadijs bij uitstek. Op de hoek van onze straat vind je aanknopingen voor zowel het fiets- als wandelknooppuntennetwerk. Wij helpen je graag een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden. Sommige uitgewerkte wandel- en fietsroutes kunnen we gratis aanbieden. Andere, zoals de knooppuntenkaarten, bieden we aan tegen kostprijs.

draadloos internet

In de kamers maar ook elders in onze woning, kan je gratis gebruik maken van ons draadloos netwerk.

parking en fietsenstalling

Achterin de tuin bevindt zich de gastenparking. Hier vindt je auto een veilig plaatsje, afgeschermd van de openbare weg. Fietsen kan je stallen in de afgesloten fietsenstalling. Deze is speciaal voorbehouden voor onze gasten en voorzien van elektrische oplaadpunten.