Ontbijt

 

Wij serveren een uitgebreid huisgemaakt ontbijt met aandacht voor gezondheid en duurzaamheid. We brengen je ontbijt aan tafel zodat je rustig kunt genieten. De start van je dag bestaat uit verse en vooral biologische lekkernijen. Het traditioneel glaasje versgeperst fruitsap wisselen we af met een huisgemaakte limonade volgens de inspiratie van het moment. Verschillende soorten brood en pistoletjes bakken we zelf. Onze kippen zorgen elke dag voor verse eitjes die we graag naar wens voor jou bereiden. Je krijgt de kans kennis te maken met streekproducten zoals Postelkaas.

We houden van onze gasten en van ons vak. Daarom vinden we zelfgemaakte lekkernijen met biologische ingrediënten een absolute meerwaarde bij het ontbijt. In onze ontbijtgranen, yoghurt en smeerpasta's mengen we ook een portie liefde en de taarten en cakes bakken we met alternatieven voor witmeel en geraffineerde suikers.

Al onze confituren zijn huisgemaakt met enkel vers fruit, biologische rietsuiker en zonder toegevoegde pectine. De aandacht voor duurzaamheid proberen wij ook in het ontbijt te respecteren door kleine verpakkingen te vermijden. Helemaal niet moeilijk als je de meeste producten zelf maakt!

Allergisch of intolerant voor gluten? Kristien volgde een opleiding voor voedingsconsulent en past dit in de praktijk toe. Ook ons glutenvrij brood en gebak is huisgemaakt en wordt aangevuld met glutenvrij broodbeleg en aangepaste ontbijtgranen. Liever geen lactose, zoveel mogelijk suikervrij of een vegetarisch/veganistisch ontbijt? Laat ons vooraf je wensen weten en wij houden er graag rekening mee. 

Tip: Ook zonder overnachting kun je genieten van ons Molmento-ontbijt. Even vooraf reserveren en heerlijk genieten...