Over ons

‘Wij’ dat zijn Kristien en Peter, twee veertigers en al niet meer zo piepjong toen we elkaar meer dan tien jaar geleden leerden kennen. Tijdens onze zoektocht naar een geschikte woning voor een koppel zonder kinderen kwam de sluimerende droom van Kristien, ooit een eigen bed en breakfast beginnen, heel dichtbij.

Het paste meteen bij het totaalplaatje: een ruime bouwgrond op de plaats waar ooit de wieg van Kristien stond, op een rustig plekje in de Kempen, ideaal gelegen tussen de fiets- en wandelknooppunten in het Molse groen, de Molse Meren op 3 km afstand.

Waarom zouden we anderen niet kunnen laten meegenieten van onze duurzame nieuwbouwwoning?

Bovendien beschouwen we onszelf als levensgenieters, zijn we liefhebbers van reizen in kleinschalig logies, genieten we graag van de natuur en zijn we fan van lekker eten dat we met verse en gezonde producten met veel plezier klaarmaken voor vrienden en familie. ‘Waarom niet?’ was dus eerder de vraag dan ‘waarom wel?’. We stapten naar de architect met de opdracht om meteen een bed en breakfast in onze woning te integreren.

Degelijk en duurzaam comfort

In onze visie gaan we ervan uit dat onze gasten hetzelfde verdienen als wijzelf. Zo hebben we bij de afwerking van onze woning vaak voor dezelfde materialen gekozen in de gastenvertrekken als in ons privé gedeelte. Geen overbodige luxe maar degelijk en duurzaam comfort. Deze lijn trekken we door in de rest van onze service: degelijke materialen en een ontbijt met verse huisgemaakte producten, indien mogelijk met biologische ingrediënten, met veel liefde klaargemaakt.

Wij hebben zelf geen kinderen. Mede daarom hebben wij ervoor gekozen geen speeltuin of zwembad in te richten in onze tuin. Dit betekent dat een verblijf in Molmento garant staat voor rust en ontspanning.

Zo, nu weet jij al een beetje over ons. Hopelijk kunnen wij snel eens met jou kennismaken!

Kristien & Peter