Praktische info

reservaties

Omdat we een kleinschalige B&B zijn en gemerkt hebben dat eenmalige overnachtingen vaak een langer verblijf hypothekeren, hanteren wij een minimumverblijfsduur van twee nachten, tenzij voor last-minute boekingen (minder dan twee weken voor het verblijf).

Om te reserveren, neem je best een kijkje onder de rubriek contact en reservaties

beschikbaarheid kamers

De kamers zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16u. Uitchecken kan tot 11u op de dag van vertrek. Mits afspraak kan bagage vroeger gebracht of later ter plaatse gelaten worden.

betalingsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 25% van de totale verblijfskost gevraagd. De reservatie is pas definitief na betaling van het voorschot. In geval van een annulering, is dit bedrag in geen geval terugvorderbaar.

Wij beschikken niet over elektronische betalingsmogelijkheden. Als je liever niet cash wil betalen, kan je het volledige bedrag vooraf overschrijven op BE36 9730 9357 0981

annuleringen

Een annulering van een verblijf is voor niemand leuk. Niet voor onze gasten die zich op een weekendje weg of enkele dagen vakantie hadden verheugd maar ook niet voor ons. Wij hebben immers een kamer vrijgehouden die we vermoedelijk niet meer kunnen verhuren. Daarom maken we graag enkele afspraken.

  • Bij een annulering tot vier weken voor het geplande verblijf, geldt het betaalde voorschot als annuleringsvergoeding. Indien je het verblijf wil verplaatsen naar een latere datum, kan dit tot vier weken vooraf zonder verlies van het voorschot (in de mate van beschikbaarheid van de kamers).
  • Bij een annulering tussen vier en twee weken voor het geplande verblijf, brengen we 50% van de totale verblijfskost in rekening.
  • Bij een annulering minder dan twee weken voor het geplande verblijf, brengen we 75% van de totale verblijfskost in rekening.
  • Bij niet komen opdagen of bij het onderbreken van het verblijf wordt de volledige verblijfskost in rekening gebracht.

verblijf met kinderen

Kinderen zijn van harte welkom in B&B Molmento. Wij willen er echter graag op wijzen dat onze B&B zich niet specifiek richt op kinderen. Speeltoestellen of een zwembad zijn niet aanwezig binnen onze accommodatie. Wij hanteren geen kortingen voor kinderen.

huisdieren en roken

Huisdieren zijn in B&B Molmento niet toegelaten. Zowel de gemeenschappelijke ruimten als de kamers zijn rookvrij.

partners