Praktische info

reservaties

Omdat we een kleinschalige B&B zijn en gemerkt hebben dat eenmalige overnachtingen vaak een langer verblijf hypothekeren, hanteren wij van 1 mei tot en met 30 september een minimumverblijfsduur van twee nachten, tenzij voor last-minute boekingen (minder dan twee weken voor het verblijf).

Om te reserveren, neem je best een kijkje onder de rubriek contact en reservaties

beschikbaarheid kamers

De kamers zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 16u. Uitchecken kan tot 11u op de dag van vertrek. Mits afspraak kan bagage vroeger gebracht of later ter plaatse gelaten worden. Een late check-out is enkel na afspraak mogelijk tot uiterlijk 14u mits een meerprijs van 35 euro.

betalingsvoorwaarden

Bij reservatie wordt een voorschot van 25% van de totale verblijfskost gevraagd. De reservatie is pas definitief na betaling van het voorschot. In geval van een annulering, is dit bedrag in geen geval terugvorderbaar.

Wij beschikken niet over elektronische betalingsmogelijkheden. Als je liever niet cash wil betalen, kan je het volledige bedrag vooraf overschrijven op BE36 9730 9357 0981

annuleringen

Een annulering van een verblijf is voor niemand leuk. Niet voor jou als gast want je hebt je op een weekendje weg of enkele dagen vakantie verheugd, maar ook niet voor ons. Wij hebben immers een kamer vrijgehouden die we vermoedelijk niet meer kunnen verhuren. Daarom maken we graag enkele afspraken.

  • Bij een annulering tot vier weken voor het geplande verblijf, geldt het betaalde voorschot als annuleringsvergoeding. Indien je het verblijf wil verplaatsen naar een latere datum (tot maximaal 8 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum), kan dit tot vier weken vooraf zonder verlies van het voorschot en in de mate van beschikbaarheid van de kamers.
  • Bij een annulering tussen vier en twee weken voor het geplande verblijf, brengen we 50% van de totale verblijfskost in rekening.
  • Bij een annulering minder dan twee weken voor het geplande verblijf, brengen we 75% van de totale verblijfskost in rekening.
  • Bij niet komen opdagen of bij het onderbreken van het verblijf wordt de volledige verblijfskost in rekening gebracht.

verblijf met kinderen

Kinderen zijn van harte welkom in B&B Molmento. Wij willen er echter graag op wijzen dat onze B&B zich niet specifiek richt op kinderen. Speeltoestellen of een zwembad zijn niet aanwezig binnen onze accommodatie. Wij hanteren geen kortingen voor kinderen.

huisdieren en roken

Huisdieren zijn in B&B Molmento niet toegelaten. Zowel de gemeenschappelijke ruimten als de kamers zijn rookvrij.

Privacyverklaring

Wij vinden jouw privacy belangrijk en voeren dan ook een privacybeleid in overeenstemming met de Europese privacywetgeving die sinds mei 2018 van kracht is.

Om jouw verblijf optimaal voor te bereiden en te laten verlopen, vragen wij bij reservatie of contactname enkele persoonsgegevens op. Persoonsgegevens zijn gegevens die informatie geven over jou als natuurlijk persoon zoals een naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden bijgehouden in onze reservatiekalender zodat wij jou kunnen identificeren en contacteren indien nodig (bijvoorbeeld in een noodgeval, bij een dubbele boeking, bij niet-betaling van een factuur, …). Als je ons persoonsgegevens verstrekt, bewaren wij deze in een beveiligde omgeving die niet voor derden toegankelijk is. Wij gebruiken deze informatie niet voor andere doeleinden of om je andere informatie te versturen zoals een nieuwsbrief. Wij geven deze informatie niet door aan derden, tenzij de wet ons dit verplicht, in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten of als dit geanonimiseerd kan gebeuren (bijvoorbeeld bij het overmaken van vragenlijsten of statistieken). Wij bewaren jouw gegevens zo lang dit noodzakelijk is voor de uitvoering en administratieve afhandeling van onze reservaties en boekhouding.

Je hebt steeds het recht ons te vragen welke persoonsgegevens wij verwerken. Deze informatie wordt kosteloos verstrekt behoudens in geval van ongegronde of buitensporige verzoeken (bijvoorbeeld herhaaldelijk om dezelfde informatie verzoeken). In dat geval kunnen we weigeren gevolg te geven aan het verzoek of een redelijke vergoeding aanrekenen. Je mag ons steeds verzoeken de gegevens die je ons hebt verstrekt aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen waarbij je aangeeft welke wijzigingen je wenst. De gevraagde wijzigingen worden binnen een termijn van vier weken verwerkt. Wij zullen alle redelijke inspanningen leveren om je tegemoet te komen op voorwaarde dat dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en voorschriften. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (commission@privacycommission.be) als je van mening bent dat wij de geldende Belgische en Europese privacywetgeving niet naleven.