Weetjes

Veilig verblijven in tijden van Corona

woensdag, 3 juni, 2020 - 18:14

Toegegeven, in zekere zin hebben we ook wel genoten van die onverwachte wending die de lockdown tot gevolg had. Even uit de ratrace stappen en wat meer me-time voor onszelf. Genieten was het maar tegelijk ervaarden we het gemis van onze gasten.

Nu kunnen we jullie gelukkig weer verwelkomen. Met dezelfde gastvrijheid die je van ons gewend bent en daarbovenop helemaal C-proof!

Hoe waarborgen wij een veilig verblijf?

Wij volgen de regels van de nationale veiligheidsraad en dus:

NIEUW! ARRANGEMENTEN

maandag, 20 januari, 2020 - 15:29

Zin in net dat ietsje meer dan anders? Een weekendje fietsen door het mooie en rustige Kempense landschap? Kijk dan snel naar ons tweedaags fietsarrangement. Liever extra lang genieten? Dan hebben we speciaal voor jou ons MM-arrangement oftewel een midweek Molmento. Je blijft vier nachten maar betaalt er maar drie. Alle tijd om de omgeving te verkennen, de benen te strekken voor een wandeling langs de Molse Meren of gewoon zalig niets te doen en je te laten verwennen.

ontbijten in Molmento

donderdag, 10 oktober, 2019 - 15:51

Ontbijten zonder overnachting? Dat kan in Molmento! Heb je zin in een ochtendlijke tête à tête met je partner of hartsvriendin? Of wil je een groepsuitstap starten met een gezamenlijk ontbijt? Wij verwelkomen je graag. Een Molmento-ontbijt staat garant voor kwaliteit: vers, huisgemaakt en gezond. Wij serveren o.a. zelfgebakken brood, huisgemaakte confituurtjes en ontbijtgranen, streekproducten en vers fruit. Elk ontbijt start met een verrassende amuse en wordt afgesloten met een heerlijk dessertje. Alles wordt zoveel mogelijk bereid met biologische ingrediënten.