Weetjes

NIEUW! ARRANGEMENTEN

maandag, 20 januari, 2020 - 15:29

Zin in net dat ietsje meer dan anders? Een weekendje fietsen door het mooie en rustige Kempense landschap? Kijk dan snel naar ons tweedaags fietsarrangement. Liever extra lang genieten? Dan hebben we speciaal voor jou ons MM-arrangement oftewel een midweek Molmento. Je blijft vier nachten maar betaalt er maar drie. Alle tijd om de omgeving te verkennen, de benen te strekken voor een wandeling langs de Molse Meren of gewoon zalig niets te doen en je te laten verwennen.

ontbijten in Molmento

donderdag, 10 oktober, 2019 - 15:51

Ontbijten zonder overnachting? Dat kan in Molmento! Heb je zin in een ochtendlijke tête à tête met je partner of hartsvriendin? Of wil je een groepsuitstap starten met een gezamenlijk ontbijt? Wij verwelkomen je graag. Een Molmento-ontbijt staat garant voor kwaliteit: vers, huisgemaakt en gezond. Wij serveren o.a. zelfgebakken brood, huisgemaakte confituurtjes en ontbijtgranen, streekproducten en vers fruit. Elk ontbijt start met een verrassende amuse en wordt afgesloten met een heerlijk dessertje. Alles wordt zoveel mogelijk bereid met biologische ingrediënten. 

Cadeaubonnen PROMO!

zondag, 15 maart, 2020 - 21:06

Genieten van een weekendje of midweek weg zit er nu even niet in. Maar ervan dromen kan wel! Van een zomervakantie in eigen land bijvoorbeeld. Heerlijk warme dagen om te fietsen of wandelen langs de Molse waterplassen of kanalen, zalig lange avonden om extra te genieten en na een verkwikkende nachtrust een lekker huisgemaakt ontbijt... Ook al zin gekregen?